ANTICELULIT MASAŽA

Celulit je posledica preteranog povećanja volumena ćelija masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u telu, što sprečava normalan odvod krvi i limfe koji odvode otpadne tečnosti iz tkiva.

Materije koje organizam ne izluči skupljaju se u dubokom sloju kože, u prostorima između ćelija masnog tkiva i pritiskaju sitne krvne sudove koje ne mogu masnim ćelijama dovoditi normalnu količinu krvi, odnosno hranljive materije. U delovima tela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na površini kože vidimo kao „pomorandžinu koru“, a isto tako slabi i njen tonus.

anticelulit-masaza-post1

Anticelulit masaža podrazumeva anticelulit pakovanje od morskih algi 20 min i anticelulit masažu 40 min. Anticelulit pakovanje podrazumeva lezanje u INFRACRVENOM termo cebetu.

Infracrveno zračenje daje snagu organizmu. Proces tretmana ovim zracima imitira saunu. Smanjuje nagomilavanje suvišnog sala što je osnova tretmanskog dela ovim uređajem jer u mnogome ubrzava procese koji su osnova za smanjenje telesne mase.

Anti-Cellulite Aromacomplex massage oil

  • Zahvaljujući svom izuzetnom bioaktivnom sastavu aromaterapijskoj kombinaciji cimeta, limuna, kleke, pomorandže, limunove trave i uljanom ekstraktu bršljena i ruzmarina, pospešuje se eliminacija celulita iz potkožnog sloja putem limfotoka.
  • Ova izuzetna formula čini kožu elastičnom, gipkom i zategnutom.Ulje se koriste za manuelnu anticelulit masažu.

 

Cryophyt Slim  Anti-Cellulite massage cream

  • Zahvaljujući krio-termo efektu Cryophyt Slim krema dovodi do ubrzanja metabolizma u potkožnom tkivu i brzog sagorevanja masnih naslaga.
  • Kofein, alge Laminaria i Spirulina u kombinaciji saaromaterapijskim supstancama (mente, mentola, kleke, limuna, bergamota, limunove trave i lavande) i biljnim ekstraktima bršljena, rastavića i breze, izaziva pojačanu diurezu i oslobađanje toksina iz tela, usled čega dolazi do smanjenja otoka i zadržavanja vode u telu, što dovodi do mršavljenja i preoblikovanja tela.
  • Ova izuzetna anticelulit formula omogućava anticelulit tretmane osobama sa proširenim venama.

Comments are closed