Dobro došle na dipping obuku!

KRISTINA IVANKOVIĆ DELIĆ, MASTER EDUKATOR

Ja sam Kristina Ivanković Delić i biću vaš edukator u toku trajanja dipping obuke. Veoma mi je drago što ste se pridružile obuci i potrudiću se da kroz kvalitetna predavanja opravdam vaš uloženi novac.

Edukaciju za korišćenje dipping prah tehnike završila sam 2016. godine, a iste godine sam se odlučila da tehniku uvrstim u raznovrsnu ponudu mog salona. Želela bih da napomenem da je Artistry Lux prvi kozmetički salon u Beogradu koji je uveo ovu tehniku u svoju ponudu i samim tim smatram da imam najviše iskustva u radu i dovoljno znanja da vas obučim kako da ovu tehniku koristite u praksi.

U toku mog korišćenja dipping tehnike susretala sam se sa brojnim izazovima i poteškoćama koje sam uspešno rešila, tako da sam sigurna da ću vam kroz ovu obuku dati dosta korisnih saveta.

Pored samog procesa rada, podeliću sa vama i preporuke boja za poručivanje i koji su najčešći zahtevi mojih klijenata.

UKOLIKO IMATE JOŠ NEDOUMICA ILI BILO KAKVIH DODATNIH PITANJA OSEĆAJTE SE SLOBODNO DA ME KONTAKTIRATE – 065 6166 361

Uvodna lekcija

OPIS LEKCIJE: Ko će biti vaš master edukator? Koji je cilj pokretanja dipping obuke? Šta ćete naučiti sve kroz lekcije na ovoj obuci? Koliko traje pristup online obuci? Kako i na koji način se dobija sertifikat? Saznajte u uvodnoj lekciji!

01. Materijali za rad

OPIS LEKCIJE: U ovoj lekciji predstaviću vam šta vam je sve neophodno od materijala za rad, kao i preporuke boja za poručivanje i koje su to nijanse koje klijenti rado stavljaju.

02. Dipping na prirodnom noktu

OPIS LEKCIJE: Crvena je jedna od najtraženijih boja u našem salonu. Želite da znate kako da odradite crvenu boju na prirodnom noktu? Saznajte u drugoj lekciji!

03. Dipping nadogradnja

OPIS LEKCIJE: U trećoj lekciji objasniću vam detaljan proces izrade dipping nadogradnje korak po korak.

04. French ombre

OPIS LEKCIJE: U četvrtoj lekciji pokazaću vam i detaljno objasniti koji je proces izrade french ombre-a na prirodnom noktu.

05. Skidanje dipping tehnike i priprema nokta za korekciju

OPIS LEKCIJE: U petoj lekciji naučićete kako da skinete dipping tehniku i kako da pripremite nokat za korekciju.

PRIJAVA ZA ONLINE KURS

Cena online obuke dipping obuke iznosi 70€.

UKOLIKO IMATE JOŠ NEDOUMICA ILI BILO KAKVIH DODATNIH PITANJA OSEĆAJTE SE SLOBODNO DA ME KONTAKTIRATE – 065 6166 361