Iskoristite priliku za profesionalni razvoj i proširivanje asortimana usluga koje nudite u vašem salonu!

PRVI ONLINE KURS DIPPING TEHNIKE U SRBIJI!

Osobama koje žele viši nivo edukacije iz obasti nege i ojačavanja noktiju, nudimo profesionalnu i sertifikovanu obuku za dipping tehniku. Artistry Lux je prvi salon koji je uveo ojačavanje noktiju dipping prah metodom još davne 2016. godine, samim tim smatramo da imamo najveće iskustvo u radu kada je ova tehnika u pitanju. Naš master edukator Kristina Delić održala je do sada preko 100 individualnih i grupnih obuka i na ovom kursu preneće vam svoje stečeno znanje i iskustvo.

PREDNOSTI ONLINE KURSA

DOSTUPNOST SVIM LEKCIJAMA SA KURSA KADA GOD POŽELITE 24/7

MOGUĆNOST VRAĆANJA LEKCIJA UNAZAD BESKONAČNO PUTA

PRISTUP LEKCIJAMA PREKO MOBILNOG TELEFONA I KOMPJUTERA

Šta je to dipping tehnika?

SAZNAJ SVE ŠTO TE ZANIMA U VEZI OVE TEHNIKE

Ako niste fan trajnog laka ili gela onda sigurno znate da je teško postići da vam manikir traje 2 nedelje. Zato vas sada upoznajemo sa alternativom klasičnog trajnog manikira – tzv. dipping tehnikom. Ova vrsta manikira nije nužno nova stvar u 2021. godini, ali je tehnika obrade noktiju koja postaje sve popularnija na ovim prostorima.

Ovo je tehnika izrade trajnog manikira koja dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Radi se o tehnici koja je nešto između regularnog manikira i akrila. Dipping tehnika podrazumeva izradu nokta na bazi praha. Način izrade je vrlo interesantan jer se nokti umaču u teglicu pigmentovanog praha.  

PREDNOSTI DIPPING PRAH TEHNIKE

ŠTA DOBIJATE PRISTUPOM NA KURS?

UČITE OD NAJBOLJIH

NAŠ MASTER EDUKATOR KRISTINA DELIĆ ODRŽALA JE NA STOTINE EDUKACIJA

VIDEO LEKCIJE

KURS SADRŽI 5 LEKCIJA GDE JE SNIMLJENO PREKO SAT VREMENA VIDEO MATERIJALA

KONSULTACIJE

MASTER EDUKATOR VAM JE NA RASPOLAGANJU ZA SVA DODATNA PITANJA

Sadržaj online kursa

Način pristupanja kursu

Da biste dobili pristup online kursu potrebno je da se prijavite preko forme za prijavljivanje na kurs koja se nalazi na dnu ove strane. Nakon prijavljivanja na kurs email ćemo vam poslati instrukcije za plaćanje. Po registrovanju uplate na istu email adresu stići će vam podaci za pristup kursu.

Najčešće postavljena pitanja

Obuka je namenjena devojkama koje žele da rade na sopstvenom razvoju, kao i vlasnicima salona koji žele da prošire asortiman svojih usluga. Ono što nudimo ovom obukom je pre svega ZNANJE, a posle 4 meseca aktivnog rada dobićete i sertifikat kao garanciju za stečeno znanje.

Ova online obuka traje ukupno dva meseca koliko i traje pristup našoj online platformi. Cena obuke je 70€, a na obuku se možete prijaviti preko kontakt forme koja se nalazi na dnu ove stranice.

Po dobijanju pristupa online platformi ODMAH dobijate pristup svim snimljenim lekcijama i SAMI birate odgovarajući tempo kojim želite da pratite obuku. Lekcije možete vraćati unazad beskonačno puta, a pristup na kurs možete ostvariti putem kompjutera ili mobilnog telefona.

Da, polaznicima su lekcije dostupne samo u toku trajanja obuke. Nakon isteka drugog meseca polaznici gube pristup lekcijama. Zabranjeno je prijavljivanje više osoba na jedan nalog kao i skidanje video klipova sa naše online platforme.

Za pohađanje obuke dobićete na email GRATIS e-book u kom će biti sve o čemu sam govorila u video lekcijama kao i dodatak Materijal neophodan za rad.

Nakon završetka obuke GARANTUJEMO vam da ćete imati dovoljno znanja da krenete u praksi da primenjujete sadržaj sa obuke. Na vama je kako ćete doći do vaših klijenata.

Dipping prah tehnika je jedna od najtraženijih usluga u našem salonu. Iz godine u godinu sve više klijenata se interesuje za ovu vrstu nadogradnje i ojačavanja noktiju.

U Beogradu minimalna cena dipping prah tehnike je 1450 dinara. Cena se formira u zavisnosti od grada, lokacije, salona i postojećih cena usluga u salonu.

ISKUSTVA POLAZNICA KURSA

Natalija Milošević
Natalija Milošević
17. mart 2021.
Opširnije
Ubrzo nakon završene obuke dobila sam priliku da primenim znanje koje sam stekla na kursu i višestruko isplatim svoju investiciju.
Jovana Tomić
Jovana Tomić
17. mart 2021.
Opširnije
Zbog želje da proširimo asortiman usluga koje nudi naš salon poslali smo naše zaposlene na dodatnu edukaciju, prezadovoljni smo rezultatima!
Tamara Popović
Tamara Popović
17. mart 2021.
Opširnije
Koncept nastave mi se jako sviđa jer nisam bila vremenski ograničena, već sam mogla da gledam lekcije kada meni odgovara. Sve pohvale!
Vanja Savić
Vanja Savić
17. mart 2021.
Opširnije
U ovom poslu sam već dugo vremena, dipping prah tehniku sam radila i pre pohađanja obuke. Na obuci sam čula dosta novih korisnih stvari.
Ljubica Lazić
Ljubica Lazić
17. mart 2021.
Opširnije
Sve na obuci je pokriveno i objašnjeno do najsitnijih detalja. Sa ovim kursom sam definitivno dobila ono što sam očekivala.
Jelena Lukić
Jelena Lukić
17. mart 2021.
Opširnije
Zahvaljujući ovoj obuci pokrenula sam svoj biznis. Odnos cene i kvaliteta je nesrazmerna, jer ova obuka donosi više od investicije.

Kristina Ivanković Delić

VLASNIK KOZMETIČKOG STUDIJA ARTISTRY LUX I MASTER EDUKATOR

Ja sam Kristina Ivanković Delić i biću vaš edukator u toku trajanja kursa dipping obuke. 

Edukaciju za korišćenje dipping prah tehnike završila sam 2016. godine, a iste godine sam se odlučila da tehniku uvrstim u raznovrsnu ponudu mog salona. Želela bih da napomenem da je Artistry Lux prvi kozmetički salon u Beogradu koji je uveo ovu tehniku u svoju ponudu i samim tim smatram da imam najviše iskustva u radu i dovoljno znanja da vas obučim kako da ovu tehniku koristite u praksi.

U toku mog korišćenja dipping tehnike susretala sam se sa brojnim izazovima i poteškoćama koje sam uspešno rešila, tako da sam sigurna da ću vam kroz ovu obuku dati dosta korisnih saveta. Pored samog procesa rada, podeliću sa vama i preporuke boja za poručivanje i koji su najčešći zahtevi mojih klijenata.

Zašto sam se odlučila za deljenje znanja sa konkurencijom? Još od 2016. godine kada smo uveli dipping tehniku u naš salon interesovanje je u konstantnom porastu, smatram da je tržište u Srbiji dovoljno veliko i da ima dovoljno klijenata za sve.

,,Nije znanje znati, već je znanje dati” – Jovan Jovanović Zmaj

PRIJAVA ZA ONLINE KURS

Cena online obuke dipping obuke iznosi 70€.

UKOLIKO IMATE JOŠ NEDOUMICA ILI BILO KAKVIH DODATNIH PITANJA OSEĆAJTE SE SLOBODNO DA NAS POZOVETE – 065 6166 361