Trajni lak na rukama

Trajni lak, još poznat i kao gel lak, pojavio se pre desetak godina u oblasti manikira. Manikir gel lakom postaje sve traženiji, a sve je više žena koje zamenjuju nadogradnju noktiju gelom i traže tretman noktiju gel lakom. U našem salonu koristimo Galaxy I Nugenesis trajni lak.

Mada i gel i trajni lak imaju svoje prednosti, ono što im je zajedničko je da traju dugo, ali utisak na ljude koji oni ostavljaju je različit.

Trajni Gel lak – (Soak off) je plastični materijal koji se topi razređivačem, a nakon postavljanja je fleksibilan, a očvršćavanje se radi izlaganjem UV svetlu.

Trajni lak, odnosno gel lak, koristi se za čvrste nokte jer na slabim noktima traje mnogo kraće. Nakon uklanjanja trajnog laka nokti ostaju u stanju kao i pre tretmana, čvrsti i sjajni.

Trajnost laka je uglavnom od dve nedelje do mesec dana. Ugradnjom trajnog laka noktima se ne menja oblik, a boja ostaje ista kao nakon tretmana. Trajnost laka je uslovljena i brzinom rasta noktiju, pa je zato individualnog karaktera.

Trajni lak ostavlja utisak prirodnog izgleda noktiju, površina nokta se ne zadebljava, a neometano se mogu obavljati svi poslovi bez straha od oštećenja.

Uklanjanje trajnog laka se radi tečnošću na bazi acetona u koju se dodaje ulje radi izbegavanja oštećenja i isušivanja. I trajni lak i gel mogu oštetiti nokte ukoliko se ne skinu na vreme.

Marija Petrović
Marija Petrović
28. jun 2020.
Opširnije
Sve što mogu da kažem je da sam zadivljena kozmetičkim studiom Artistry Lux i uslugom u njemu. Veoma je laka komunikacija i zakazivanje, salon je čist, a osoblje salona veoma ljubazno.
Simona Jovanović
Simona Jovanović
1. avgust 2020.
Opširnije
Artistry Lux kozmetički salon je najbolji kozmetički salon na Zvezdari koji sam do sada posetila i veoma ću se rado vratiti u njega. Sve pohvale sa moje strane!

Zakažite termin

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?
Pozovite nas: 065 4662 786 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.