Maderoterapija

Maderoterapija je anticelulit tretman nastao u Kolumbiji. U osnovi, to je terapija drvenim instrumentima – popularno nazvanim oklagijama. Reč je o anatomski dizajniranom alatu od drveta, što tretman čini potpuno prirodnim.

Ova terapija je alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom. Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma.

Tehnika maderoterapije podrazumeva niz pokreta koji se ponavljaju, uz korišćenje više od deset različitih drvenih instrumenata. Na ovaj način dolazi do aktivacije limfnog sistema i oslobađanja akumuliranih toksina u telu, što podstiče sagorevanje masnih naslaga. Celulit biva uništen, oticanje kože se smanjuje, a sindrom narandžine kore nestaje. Koža je zategnuta i ravna.

Koje su prednosti maderoterapije?

Dakle, ovaj tretman ne pruža samo topljenje masnih naslaga, već oslobađa telo od nakupljenih toksina i ubrzava metabolazam. Efekti su brzi, a rezultati dugo vidljivi.

Nakon godina iskustva imali smo prilike da se sretnemo sa ljudima kod kojih je maderoterapija izvršena na nestručan način napravila ozbiljne kontraefekte. Neki su dolazali sa većim celulitom, nego što je to bio slučaj pre tretmana. Bilo je tu i velikih podliva, modrica i bolova.

Ističemo da maderoterapija ne bi smela da ima kontraindikacije, ali one su nažalost, vrlo česte. Razlog tome je nestručnost, neadekvatno korišćenje instrumenata i preparata, kao i loša procena stanja tkiva kod klijenata. Budite obazrivi i nemojte poklanjati poverenje samo zbog povoljne cene. Loše urađena maderoterapija može proizvesti ozbiljne posledice.

Vrlo je važno istaći da ova vrsta tretmana nije preporučljiva svima i da je neophodno da osoba koja vrši tretman bude stručna i iskusna.

Osobe kojima se NE preporučuje maderoterapija:

Osobe kojima se preporučuje maderoterapija:

Proces rada u Artistry Lux studiju

U Artistry Lux kozmetičkom studiju ovom tretmanu pristupamo vrlo ozbiljno. Prvo se obavlja informativni razgovor o načinu života, ishrani i navikama klijenta.

Zatim se radi pregled stanja kože, celulita, krvnih sudova i tkiva. Pre samog tretmana klijent biva informisan o načinu i tehnici maderoterapije, kao i mogućim nuspojavama.

Prva tri tretmana se izvode vrlo nežno i pažljivo. Maderoterapija  ne bi smela da bude suviše bolna, ali koža mora osetiti neku senzaciju. U prvim tretmanima bol je sličan upali mišića. Nijedan naš klijent nije imao podlive i modrice. Maderoterapija nije samo anticelulit tretman, već i detoks organizma.

Tokom terapije koja traje oko sat vremena, klijent nekoliko puta odlazi do toaleta i izbacuje suvišnu vodu, a sa njom i toksine.

Artistry Lux studio vam osim stručnosti i iskustva pruža i najkvalitetnije kozmetičke preparate – prirodna kozmetika Beograd. To je jedan od razloga zbog kog ovaj tretman nazivamo kraljevskim. Prilikom masaže drvenim instrumentima koristimo ulja specijalno napravljena za maderoterapiju.

U slučajevima osetljive i kože koja je sklona alergijama, koristimo organska ulja bez alergena i eventualnih nuspojava.

Rezultati

Rezultati su vidljivi odmah, a osećaj značajnog zatezanja kože nastaje već nakon trećeg tretmana. Tokom samo jednog tretmana izbacuje se značajna količina vode iz tela, a sa njom i toksini. Za maksimalne i dugotrajne rezultate, bez yo-yo efekta, preporučujemo dve serije od po 10 tretmana.

Marija Petrović
Marija Petrović
28. jun 2020.
Opširnije
Sve što mogu da kažem je da sam zadivljena kozmetičkim studiom Artistry Lux i uslugom u njemu. Veoma je laka komunikacija i zakazivanje, salon je čist, a osoblje salona veoma ljubazno.
Simona Jovanović
Simona Jovanović
1. avgust 2020.
Opširnije
Artistry Lux kozmetički salon je najbolji kozmetički salon na Zvezdari koji sam do sada posetila i veoma ću se rado vratiti u njega. Sve pohvale sa moje strane!
Milica Stojanović
Milica Stojanović
8. avgust 2020.
Opširnije
U ovom salonu sam se prvi put susrela sa tehnikom ojačavanja i nadogradnje noktiju dipping prah tehnikom. Topla preporuka za sve devojke koje još uvek nisu probale!
Ana Živković
Ana Živković
28. avgust 2020.
Opširnije
Prvi put sam posetila ovaj salon u avgustu mesecu 2020. godine i veoma sam zadovoljna kvalitetom usluge. Preporučujem devojkama da probaju dipping prah tehniku.
Valentina Nikolić
Valentina Nikolić
19. septembar 2020.
Opširnije
Navikla sam se na Artistry Lux kozmetički salon i ne mogu sebe da zamislim da idem u bilo koji drugi salon. Definitivno najbolji salon lepote u kojem sam ikada bila.
Sofija Janković
Sofija Janković
20. oktobar 2020.
Opširnije
Salon je veoma čist, a devojke koje rade u salonu su veoma prijateljski nastrojene. Odmah na prvi pogled se vidi da vole svoj posao i sa zadovoljstvom ispunjavaju sve zahteve klijenata.
Maša Ristić
Maša Ristić
21. novembar 2020.
Opširnije
Ambient i usluga su vrhunski, a osoblje salona veoma profesionalno. Prostor je urađen tako da sam se osećala kao kod svoje kuće. Definitivno ću se vratiti, bez sumnje!
Anđela Kovačević
Anđela Kovačević
27. januar 2021.
Opširnije
Radila sam već nekoliko puta nokte u ovom kozmetičkom salonu, sigurno su jedan od najboljih kozmetičkih salona u Beogradu. Nekoliko puta su mi izašli u susret u minut do 12.

Zakažite termin

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?
Pozovite nas: 065 4662 786 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.