O nama

Kozmetički studio Artistry Lux osnovan je 2011. godine u Beogradu. Cilj našeg kozmetičkog studija je da kroz posvećen i predan rad pruži klijentima mogućnost da neguju svoju lepotu. U našem salonu očekuje vas ljubazno osoblje i prijatan ambijent. Naš moto je  ,,zadovoljan klijent = srećan klijent”.

Trudimo se da pratimo trendove iz sveta nege i lepote, pa smo 2016. godine postali prvi salon koji je  uveo dipping prah tehniku nadogradnje i ojačavanja noktiju. Kao takvi , krenuli smo sa edukacijama dipping tehnike koju uspesno sprovodimo 5 godina. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet koji traje 10 godina. Dobro došle!

PROFESIONALNOST 100%
KVALITET USLUGE 100%
POVOLJNE CENE 100%
ZADOVOLJNI KLIJENTI 100%

Kristina Ivanković Delić

VLASNIK KOZMETIČKOG STUDIJA ARTISTRY LUX I MASTER EDUKATOR

Dobrodošle na internet prezentaciju kozmetičkog studija Artistry Lux, moje ime je Kristina i ja sam vlasnica salona i master edukator za dipping obuku.

Moj put i sticanje znanja i iskustva u ovom poslu počeli su upisivanjem Farmaceutsko-fizioterapeutske srednje škole, smer kozmetičar. Nakon završetka srednje škole počinje moje usavršavanje u salonima širom Beograda. Posle 6 godina rada u struci odlučila sam otvorim svoj salon u kojem ću moći da iskoristim stečeno znanje i iskustvo iz drugih salona. Artistry Lux kozmetički studio zvanično je otvoren 2011. godine i u njega sam uspešno implementirala sve pozitivne stvari koje sam primetila u salonima u kojima sam bila zaposlena.

Od prvog dana, pa sve do danas moj cilj je da svojim klijentima pružim kvalitetnu uslugu i da po izlasku iz salona oni budu zadovoljni i srećni.  Svoj cilj mi nije teško da ispunim jer volim svoj posao i moju predanost i posvećenost poslu se trudim da prenesem i na zaposlene devojke u salonu.

U medjuvremenu, krenula sam sa radom i edukacijom za Nugenesis dipping tehniku i posle 3 godine postala sam njihov master edukator.

Posetite nas i uverite se zasto trajemo 10 godina.

Rekli su o nama

Marija Petrović
Marija Petrović
28. jun 2020.
Opširnije
Sve što mogu da kažem je da sam zadivljena kozmetičkim studiom Artistry Lux i uslugom u njemu. Veoma je laka komunikacija i zakazivanje, salon je čist, a osoblje salona veoma ljubazno.
Simona Jovanović
Simona Jovanović
1. avgust 2020.
Opširnije
Artistry Lux kozmetički salon je najbolji kozmetički salon na Zvezdari koji sam do sada posetila i veoma ću se rado vratiti u njega. Sve pohvale sa moje strane!
Milica Stojanović
Milica Stojanović
8. avgust 2020.
Opširnije
U ovom salonu sam se prvi put susrela sa tehnikom ojačavanja i nadogradnje noktiju dipping prah tehnikom. Topla preporuka za sve devojke koje još uvek nisu probale!
Ana Živković
Ana Živković
28. avgust 2020.
Opširnije
Prvi put sam posetila ovaj salon u avgustu mesecu 2020. godine i veoma sam zadovoljna kvalitetom usluge. Preporučujem devojkama da probaju dipping prah tehniku.
Valentina Nikolić
Valentina Nikolić
19. septembar 2020.
Opširnije
Navikla sam se na Artistry Lux kozmetički salon i ne mogu sebe da zamislim da idem u bilo koji drugi salon. Definitivno najbolji salon lepote u kojem sam ikada bila.
Sofija Janković
Sofija Janković
20. oktobar 2020.
Opširnije
Salon je veoma čist, a devojke koje rade u salonu su veoma prijateljski nastrojene. Odmah na prvi pogled se vidi da vole svoj posao i sa zadovoljstvom ispunjavaju sve zahteve klijenata.
Maša Ristić
Maša Ristić
21. novembar 2020.
Opširnije
Ambient i usluga su vrhunski, a osoblje salona veoma profesionalno. Prostor je urađen tako da sam se osećala kao kod svoje kuće. Definitivno ću se vratiti, bez sumnje!
Anđela Kovačević
Anđela Kovačević
27. januar 2021.
Opširnije
Radila sam već nekoliko puta nokte u ovom kozmetičkom salonu, sigurno su jedan od najboljih kozmetičkih salona u Beogradu. Nekoliko puta su mi izašli u susret u minut do 12.
Katarina Krstić
Katarina Krstić
18. mart 2021.
Opširnije
Jedan od retkih salona koji radi dipping prah tehniku. Ne mogu da zamislim da ću ubuduće ići u bilo koji drugi salon osim Artistry Lux-a. Veoma se radujem sledećoj poseti!